Na een traject van 12 weken heb ik zoveel meer bereikt dan alleen een mooier lichaam. Mentaal ben ik ook veel sterker geworden. De begeleiding was super goed. Alicia was altijd bereikbaar en kon altijd alles vragen en delen. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring. Zonder jou was mij dit echt niet gelukt! Ik beveel het echt iedereen aan.

B. Dirriks

IMG_5226.jpg
 

Ik ben bijna 45 jaar en een bankhanger, doe zittend werk en had vaak last van hoofdpijn of stress in mijn nek en ik was eigenlijk altijd moe.
5 maanden geleden besloot ik van de bank af te komen en ben ik mee gaan doen met de fit moms bootcamp.
Eerst 1 maal per week maar al snel 3 maal.
Toen deze ophielden ben ik samen met een vriendin onder begeleiding van Alicia de sportschool ingedoken, en wat een resultaat. Kledingmaten en kilo's vlogen eraf periodiek sneller om daarna weer even op pauze te gaan. Fysiek fitter en mentaal weer fris.
Van Alicia kregen we een eetschema dit was wel het moeilijkst, ik moest opeens voor mijn gevoel veel te veel eten.. ja teveel!!!! hoe dat dan. Maar ik deed echt mijn best om elke dag de voorgeschreven hoeveelheid te eten en toen ik dat eenmal deed vloog het eraf.
Ik raad dit iedereen aan Alicia en Mitchel zijn een professioneel duo met veel kennis van zaken.
Je voelt je zo veel beter, de dagelijkse dingen worden letterlijk en figuurlijk lichter.

K. Kammeraat

 

Drie maanden geleden ben ik begonnen bij Push Limits samen met een vriendin. We krijgen training van Alicia. Van af het begin heeft zij ons gestimuleerd en gesteund!! Met een voedings- en trainingschema zijn wij aan de slag gegaan. Al snel zagen wij een heel mooi resultaat en door de manier waarop wij training krijgen, goed opbouwen en daarna uitbouwen, is het goed vol te houden en wordt het steeds leuker! Motiverend en soms streng zodat je zelfinzicht krijgt en weet waar je aan moet werken. En inzicht hebben dat het een manier van leven is. Zonder te diëten, maar een gezonde levensstijl waarin je zal zien dat het best meevalt. Buiten dat we zien dat ons lijf veranderd (wat heel fijn is natuurlijk) voelen we ons veel fitter en gezonder. Echt een aanrader met twee super gemotiveerd en enthousiaste trainers, die je op de juiste manier leren je mind set te veranderen. Je investeert in jezelf!! Dat is het beste wat we sinds lange tijd hebben gedaan!! Go for it zou ik zeggen!

A. van Loo

641768e1-cef7-4559-bf89-51598187e786.jpg
 

Met 12 weken heb ik veel bereikt met de hulp van push limits. Met behulp van de schema's die ze maken voor sporten en voeding is het een stuk makkelijker om te volgen en ook eindelijk je doel te behalen wat voorheen minder snel ging! De 1 op 1 training was erg leuk maar oom erg zwaar en je leert er weer wat van. Echt een aanrader!

M. van Poelgeest

IMG_9583_edited.jpg
 

SCHRIJF HIER EEN BEOORDELING VOOR ONS

Wij zijn heel erg blij met jouw ervaring bij Pushlimits. 

Help ons de kwaliteit nog meer te verbeteren waar nodig is en laat jouw beoordeling bij ons achter. 

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!